Waarom we dit plan hebben opgezet zal ik even kort samen vatten… In de afgelopen 4 jaar hebben wij heel veel mensen mogen helpen en zijn we van alles tegen gekomen. Wat wij heel vaak zagen is dat mensen altijd veel te kort voor de zomer aankloppen voor hulp om nog met een slanke buik de zomer in te gaan.

Normaal gesproken staan wij achter een duurzame manier om dit te halen waar dus langere tijd voor nodig is. Toch willen wij deze mensen een keer van dienst zijn om in een korte tijd een mega resultaat neer te zetten. Want het kan! Het enige wat wij van jou vragen is die 100% inzet en discipline voor 60 dagen. Dat maakt dit programma namelijk wel zwaarder als de andere programma’s die wij aanbieden. Maar jij wilt in 60 dagen strak de zomer in toch? Dan zou je er 60 dagen in het jaar maar één keer iets voor moeten laten. Want hoe fijn is het gevoel dat jij zo zelf verzekerd over het strand heen loopt?

Wij snappen heel goed dat het twijfels oplevert bij je want het klinkt misschien ook gek voor je… 60 dagen? Voor dat we alles aangaan zullen we eerst een intake doen om zeker te zijn wie wij voor ons hebben. Bij dit gesprek lichten we alles tot in de puntjes toe hoe het werkt. Het is een compleet verzorgd plan wat echt is in gericht op die 60 dagen. Alles moet dan ook duidelijk zijn waar jij je aan moet houden. Structuur is namelijk alles!

Omdat wij ook druk zijn met onze huidige trainingen hebben we beperkt plek voor maar 10 personen. Twijfel je? Plan dan snel een gesprek in voor het vol zit. En nee, het is geen marketing trucje!

Schrijf je in!

Adres

Telefoonnummer