Fitness Kickboxing

Waarom Fitness Kickboxing een geweldige training is

Fitness Kickboxing is een speciale vorm van kickboxing voor vrouwen waarbij vetverlies en het verbeteren van je conditie centraal staan. In Fitness Kickboxing worden diverse elementen van kickboksen gecombineerd met andere effectieve workouts. Deze high-energy workout daagt zowel de beginner als de topsporter uit. Bouw uithoudingsvermogen op, verbeter je coördinatie, flexibiliteit en verbrand calorieën terwijl je droge spieren opbouwt met deze leuke en uitdagende training!

Fitness Kickboxing is een effectieve methode om binnen korte tijd calorieën te verliezen. Met deze unieke vorm van sporten verbeter je niet alleen je uithoudingsvermogen maar ook je algehele gezondheid! Mensen die snel verveeld raken met cardio apparaten zoals loopbanden en steppers, zullen genieten van het hoge tempo en de nieuwe bewegingen van Fitness Kickboxing.

Je hebt geen vechtsport of boks ervaring nodig om een Fitness Kickboxing training te volgen.

Beginnen met Fitness Kickboxing

Onze ervaren instructeur Nicole maakt je bekend met bewegingen als stoten en trappen. De lessen bevatten een warming up en cooling down, het stretchen speelt ook een belangrijke rol, op deze manier voorkomen we blessures. Ondanks de naam is Fitness Kickboxing een non-contact workout. Alle stoten en trappen worden in de lucht of op pads gegooid.

Het is een energieke training waarbij je tot wel 900 calorieën per uur kunt verbranden. Je verhoogde hartslag gaat naar een intense zone waarin cardiovasculaire conditionering plaatsvindt. Dit heeft een positieve invloed op je hart. Fitness Kickboxing kan je helpen een dagelijks calorietekort te creëren, waardoor je vet gaat verliezen.

Wat kan ik verwachten?

Bij een Fitness Kickboxing training kun je een full body workout verwachten die elke spiergroep in je lichaam aanspreekt. Door een sterke focus op je core creëren we strakke buikspieren. De snelle bewegingen bij Fitness Kickboxing verbeteren je flexibiliteit, balans, coördinatie en reflexen. Bij onze Fitness Kickboxing trainingen zul je de basistechnieken van kickboksen leren en diverse krachttrainingen uitvoeren met en zonder materiaal.

De trainingen zijn altijd in groepsverband met maximaal 6 deelnemers. Hiermee garanderen we een persoonlijke aanpak, wat zorgt voor het beste resultaat. Iedereen werkt als individu aan zijn doelstelling, maar jullie volgen gezamenlijk de trainingen. Dat werkt motiverend en is gezellig! De trainingen worden gegeven door Nicole voor en door vrouwen!

Uiteraard ben je benieuwd waarom je bij Burn Fit moet zijn!

Deze unieke training is op maat gemaakt en is exclusief te volgen bij Burn Fit. Wij garanderen een positieve en enthousiaste sfeer waarbij je de lessen op een leuke manier kunt volgen. Het behalen van je doelen gaat verder dan de trainingen. Daarom begeleiden we je met je voeding via de voedingsapp. In deze app sla je simpel je maaltijd op. Op die manier houden we je calorieverbruik, eiwitten, vetten en koolhydraten nauwlettend in de gaten. Zo kunnen we echt 100% betrokken blijven en bijsturen waar nodig is.

Hoe schrijf ik me in voor Fitness Kickboxing?

Op onze Intake pagina kun je via het formulier je gegevens achterlaten. Zodra we je aanmelding hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Heb je tot die tijd nog vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen! Fitness Kickboxing toch niet geschikt voor jou? We bieden ook Duo training en Small group training aan.