PERSONAL TRAINING

Personal training

Zoek jij een personal trainer? Wil je afvallen, sterker of fitter worden, maar heb je een luisterend oor, of juist een stok achter de deur nodig? Wij helpen je om de frustratie uit de weg te gaan en doelstellingen te bereiken met persoonlijke aandacht. Wij trainen je fysiek en mentaal.

We doen meer dan alleen met je trainen: een personal trainer is je stok achter de deur, je voedingscoach en een maatje die je helpt om gemotiveerd te blijven ook wanneer het even wat minder gaat.

De voordelen van een personal trainer

Efficiënt, maar bovenal doelgericht ga je net als vele anderen aan de slag met jouw sportdoelen. Door middel van personal training gaan we samen voor blijvende resultaten Geen hypes zoals koolhydraatarm, crashdiëten of trainingen waar je dagen van tevoren tegenop kijkt, maar een gepersonaliseerd en gebalanceerd programma waardoor jij elke week energieker, beter gevormd en gemotiveerder wordt.

Cliënten op hun gemak stellen staat bij ons hoog in het vaandel. Puur omdat wij weten hoe moeilijk die stap soms kan zijn. Burn Fit is daarom ook echt begonnen om het complete plaatje af te leveren aan de cliënt en niet alleen maar met ze te gaan trainen. Wij kijken verder en zullen alles op alles zetten om de klus te laten slagen!

Is personal training geschikt voor mij?

Hoe werkt het?

Na het invullen van het intakeformulier gaan we als eerst aan de slag met het maken van een gepersonaliseerd trainingsplan, volledig aangepast op jouw lichaam en agenda.
In dit plan behandelen we niet alleen welke oefeningen je wanneer doet, maar we bekijken ook je voeding. Via onze voedingsapp voer je dagelijks je maaltijden in. Op die manier houden we je calorieverbruik, eiwitten, vetten en koolhydraten nauwlettend in de gaten. Zo krijgen we een duidelijk overzicht en kun jij de controle over je lichaam weer overnemen. Zo kunnen we echt 100% betrokken blijven en bijsturen waar nodig is.

Heb je onder of overgewicht? Lukt het je maar niet om van die kilo’s af te komen? Kun je jezelf er niet toe zetten om die sportschoenen aan te trekken? Dit kan zeer frustrerend zijn ondanks alle pogingen die je al hebt ondernomen.

Samen gaan we aan de slag om je doelen te bepalen en ze te bereiken. Zo kunnen we samen niet alleen de gezondheid van je lichaam verbeteren, maar ook je frustraties verminderen. De weg naar succes gaat met vallen en opstaan. Iedereen werkt naar een bepaald doel toe. Het doel is vaak om succes te behalen, maar soms krijg je op de route naar succes met tegenslagen te maken. Een personal trainer heeft de functie om de kans op tegenslagen te verkleinen, maar ook om je tegenslagen te laten overwinnen. Dit vraagt om een persoonlijke begeleiding.

Personal Training is voor bijna iedereen geschikt. Tijdens de gratis en geheel vrijblijvende intake ontdekken we of Personal Training ook voor jou geschikt is en kun je al in 24 uur beginnen. Iedere sporter is uniek, daarom bepalen we samen met jou hoe we je het beste kunnen trainen. Ook is er contact mogelijkheid via Whatsapp voor al jouw vragen dus wacht niet langer en neem vandaag nog contact met mij op!