Laurens

Waarom had je voor BurnFit gekozen?

Ik heb gekozen voor BurnFit omdat Rowan een vriend van me is, al een lange tijd. En als ik iets heb geleerd van hem in die tijd dat ik hem ken is dat hij vastberaden is. Als hij ergens voor gaat dan lukt het hem, dus ik dacht bij mezelf, als ik het zelf niet kan dan moet het met zijn hulp wel lukken.

Heeft BurnFit je resultaten waar gemaakt ?

Ja zeker! Mijn doel was om van m’n start gewicht 98.7kg naar m’n streefgewicht 80kg te gaan en dat is me gelukt. Verder wilde ik ook vooral fit worden en daarmee ben ik aardig goed op weg

Zou je iemand BurnFit aanraden en waarom? 

Uiteraard. Als je zelf in de knoei zit met voeding en niet weet hoe je verder moet is het zeker een aanrader, de begeleiding is goed en oprecht, je word gemotiveerd en je steekt er veel van op.

Hoe heb je het traject beleefd ?

Meer dan prima. Het starten is natuurlijk altijd moeilijk en eng. Je moet dingen laten(ongezond eten) en nieuwe dingen oppakken(gezond eten en sporten)

Maar gaandeweg rol je er steeds makkelijker doorheen, je ziet duidelijke resultaten waardoor je juist meer zin hebt om door te gaan.

Wat heeft BurnFit je geleerd?

Dat ook ik mijn doelen kan bereiken die ik als onmogelijk zag. Dat gezond eten niet altijd saai is maar juist heel lekker en de mogelijkheden eigenlijk oneindig zijn qua voeding.

Zou je alleen verder kunnen als BurnFit je de gewenste resultaten heeft gegeven?

Ik zou nu zeker alleen verder kunnen, maar willen is een ander woord. Het is toch een fijner gevoel dat als je ergens een vraag over hebt dat je gelijk bij je coach terecht kan, of als je in een dipje beland dat je coach je weer motiveert om door te gaan.

Het traject in 1 zin

Goede begeleiding, duidelijke resultaten, hele vrolijke coach!