Rudy

Zelf was ik al een redelijke tijd bezig met sporten voordat ik bij Burn fit kwam. In deze periode zag ik niet de groei die ik eigenlijk had gewild en dit had te maken met het feit dat ik niet goed op mijn voeding lette en voornamelijk dezelfde routine had voor mijn workouts. 

Om hier verandering in te brengen ben ik naar Burn fit gegaan. Ik heb voor Burn fit gekozen omdat ik van andere mensen goede verhalen hoorde en daarbij ook resultaten zag. Zo ben ik met mijzelf en Burn fit de uitdaging aangegaan om een 12 weken programma te volgen. Ik zit nu op de helft van het traject en zie al enorme verschillen met de beginsituatie, ook voel ik me fitter en zit beter in mijn vel. Door de trainingsschema’s  van Burn fit is iedere workout ook verschillend hierdoor worden de spieren continu geprikkeld en blijven de workouts ook uitdagend. 

Persoonlijk zou ik Burn fit iedereen aanraden die 10 stappen verder wilt komen met het sporten, of dit nu alleen afvallen is of spiermassa aankomen. Door de persoonlijke begeleiding, open communicatie en motivatie is het traject goed vol te houden. 

Ik heb van Burn fit een hoop geleerd over het droogtrainen (dat is het 12 weken traject wat ik momenteel volg). In de toekomst zou ik dit verder zelf kunnen maar de volgende uitdaging is droge spiermassa aankomen en dat is weer een nieuwe studie, hierbij zal de juiste begeleiding van Burn fit mij zeker helpen. 

Het traject is uitdagend en aan het einde van de race een mijlpaal om op terug te kijken.