RESULTATEN

- HET ENIGE DAT TELT -

Thomas

Anoniem

Robin

Anoniem

Frank

Sandra

Jelmer

Albertiene

Mike

Jeanine

Niek

Jurriën

Laurens

Waarom had je voor BurnFit gekozen?

Ik heb gekozen voor BurnFit omdat Rowan een vriend van me is, al een lange tijd. En als ik iets heb geleerd van hem in die tijd dat ik hem ken is dat hij vastberaden is. Als hij ergens voor gaat dan lukt het hem, dus ik dacht bij mezelf, als ik het zelf niet kan dan moet het met zijn hulp wel lukken.

Heeft BurnFit je resultaten waar gemaakt ?

Ja zeker! Mijn doel was om van m’n start gewicht 98.7kg naar m’n streefgewicht 80kg te gaan en dat is me gelukt. Verder wilde ik ook vooral fit worden en daarmee ben ik aardig goed op weg

Zou je iemand BurnFit aanraden en waarom? 

Uiteraard. Als je zelf in de knoei zit met voeding en niet weet hoe je verder moet is het zeker een aanrader, de begeleiding is goed en oprecht, je word gemotiveerd en je steekt er veel van op.

Hoe heb je het traject beleefd ?

Meer dan prima. Het starten is natuurlijk altijd moeilijk en eng. Je moet dingen laten(ongezond eten) en nieuwe dingen oppakken(gezond eten en sporten)

Maar gaandeweg rol je er steeds makkelijker doorheen, je ziet duidelijke resultaten waardoor je juist meer zin hebt om door te gaan.

Wat heeft BurnFit je geleerd?

Dat ook ik mijn doelen kan bereiken die ik als onmogelijk zag. Dat gezond eten niet altijd saai is maar juist heel lekker en de mogelijkheden eigenlijk oneindig zijn qua voeding.

Zou je alleen verder kunnen als BurnFit je de gewenste resultaten heeft gegeven?

Ik zou nu zeker alleen verder kunnen, maar willen is een ander woord. Het is toch een fijner gevoel dat als je ergens een vraag over hebt dat je gelijk bij je coach terecht kan, of als je in een dipje beland dat je coach je weer motiveert om door te gaan.

Het traject in 1 zin

Goede begeleiding, duidelijke resultaten, hele vrolijke coach!

Rudy

Zelf was ik al een redelijke tijd bezig met sporten voordat ik bij Burn fit kwam. In deze periode zag ik niet de groei die ik eigenlijk had gewild en dit had te maken met het feit dat ik niet goed op mijn voeding lette en voornamelijk dezelfde routine had voor mijn workouts. 

Om hier verandering in te brengen ben ik naar Burn fit gegaan. Ik heb voor Burn fit gekozen omdat ik van andere mensen goede verhalen hoorde en daarbij ook resultaten zag. Zo ben ik met mijzelf en Burn fit de uitdaging aangegaan om een 12 weken programma te volgen. Ik zit nu op de helft van het traject en zie al enorme verschillen met de beginsituatie, ook voel ik me fitter en zit beter in mijn vel. Door de trainingsschema’s  van Burn fit is iedere workout ook verschillend hierdoor worden de spieren continu geprikkeld en blijven de workouts ook uitdagend. 

Persoonlijk zou ik Burn fit iedereen aanraden die 10 stappen verder wilt komen met het sporten, of dit nu alleen afvallen is of spiermassa aankomen. Door de persoonlijke begeleiding, open communicatie en motivatie is het traject goed vol te houden. 

Ik heb van Burn fit een hoop geleerd over het droogtrainen (dat is het 12 weken traject wat ik momenteel volg). In de toekomst zou ik dit verder zelf kunnen maar de volgende uitdaging is droge spiermassa aankomen en dat is weer een nieuwe studie, hierbij zal de juiste begeleiding van Burn fit mij zeker helpen. 

Het traject is uitdagend en aan het einde van de race een mijlpaal om op terug te kijken.

Gert Jan

Waarom had je voor BurnFit gekozen?

Ik wou graag afvallen en fitter worden, zat niet echt lekker in m’n vel en vond dat er nodig wat moest gebeuren. Ik zelf kon het niet meer opbrengen na elke mislukte poging dus vond ik echt dat ik aan moest kloppen bij iemand die er verstand van had.

Heeft BurnFit je resultaten waar gemaakt ?

Ja zeker, meer als verwacht -27 kg verder wou ik me ook wat fitter voelen natuurlijk en dat kwam gedurende het traject. Resultaten zijn zeker waar gemaakt! Ben er erg tevreden over wat ik nu heb neergezet.

Zou je iemand BurnFit aanraden en waarom? 

Uiteraard zou ik iemand anders burn fit aanraden, hele duidelijke schema’s en een hele gemotiveerde coach. Je kan altijd bij hem terecht en staat 24/7 in contact met je als ik hem nodig had met bepaalde vragen of als ik ergens tegen aanliep.

Hoe heb je het traject beleefd ?

In het begin is het zwaar maar als je eenmaal bezig ben word het een lifestyle en is het goed vol te houden. Je leert er ook veel van en je begint het eigen te maken. Op een gegeven moment als je er goed mee omgaat dan weet je niet anders.

Wat heeft BurnFit je geleerd?

Inzicht krijgen over je voeding en waar de meeste mensen de fout in gaan. Je leert er strikt mee omgaan.

Zou je alleen verder kunnen als BurnFit je de gewenste resultaten heeft gegeven?

Ja zeker

Het traject in 1 zin

zwaar maar het is het zeker waard!

Roy

Ik ben roy, 20 jaar oud. Mijn hobby is fitness. Ik doe dit al vanaf mijn 17e. Toen had ik nog helemaal geen verstand van fitness, voeding etc. Maar toen ik 18 was kwam ik in gesprek met Rowan. Sinds dat moment is alles heel snel gegaan.

Toen ik begon woog ik namelijk 68kg, 1 jaar later 78 kg en nu in 2020 85kg. Dit mooie resultaat heb ik kunnen behalen door Rowan. Ik krijg erg goed voedingsadvies op maat, maar ook trainingsadvies. Ik kan hem altijd bereiken als ik vragen heb en dat vind ik juist erg fijn. Door zijn voeding en trainingsschema’s heb ik dit kunnen bereiken, anders was dit mijzelf nooit gelukt.

De maaltijden zijn erg afwisselend, en de oefeningen voor het trainen zijn ook super op maat zodat je iedere spier pakt tijdens een training. Ik hoop nog mooie resultaten te behalen in de toekomst!