Small group training

Samen sporten met je vriend, familielid of collega? Dat kan!

Sport je alleen en begin je de motivatie te verliezen of heb je een hekel aan alleen sporten? Neem je sportmaatje mee! Je kunt elkaar helpen, motiveren en het is ook nog eens een stuk gezelliger. We gaan niet alleen gezellig sporten maar we gaan samen jullie doelen bereiken. Dat is het belangrijkste! Met onze gebruiksvriendelijke voedingsapp en persoonlijke trainingen ben je binnen no-time topfit! 

Beginnen met Small Group Training

Lijkt het je fijn om in onze studio te trainen in groepsverband, maar wil je wel de aandacht voor jou als individu behouden? Small group training is dan geschikt voor jou. Small group training is trainen in klein groepsverband. Onze aanpak blijft hierbij persoonlijk. Iedereen werkt als individu aan zijn doelstelling, maar jullie volgen gezamenlijk de trainingen. Dat werkt motiverend en is gezellig!

Wil je sommige oefeningen niet doen door bijvoorbeeld medische redenen dan kun je dit aangeven tijdens onze gesprek of tijdens de trainingen zelf. Zo weet ik wat er aan de hand is en waar ik op moet letten! Wil je weten hoe alles verloopt? Lees dan verder, hieronder vind je informatie over de werkwijze die wij volgen.

Onze werkwijze voor Small Group Training

Tijdens de intake hebben we een gesprek met elkaar. In dit gesprek komen we er achter wat je sterktes en zwaktes zijn. Zo kunnen we concreet op zoek gaan naar een haalbaar einddoel en kun je al binnen 48 uur beginnen met sporten. We willen natuurlijk dat je je doelen zo snel mogelijk behaald. Dus zorg dat je zelf het initiatief neemt om keihard je best te doen. Wij kunnen je motiveren maar het moet uiteindelijk toch vanuit jezelf komen.

Waarom Small Group Training bij Burn Fit?

Je hebt ondertussen wat gelezen over Burn fit en wat wij doen, maar je vraagt je misschien af: Wat maakt small group training bij Burn fit dan zo speciaal? Om te beginnen zorgen we dat er altijd een positieve en enthousiaste sfeer hangt. Wij begrijpen dat het behalen van je doelen niet alleen bij ons in de gym gebeurt. Daarom begeleiden we je ook met je voeding via de voedingsapp. In deze app sla je simpel je maaltijd op. Op die manier houden we je calorieverbruik, eiwitten, vetten en koolhydraten nauwlettend in de gaten. Zo kunnen we echt 100% betrokken blijven en bijsturen waar nodig is.

Hoe schrijf ik me in voor Small Group training?

Op onze Intake pagina kun je via het formulier je gegevens achterlaten. Daar kun je ook aangeven dat je je wil opgeven voor de small group training. Zodra ik je aanmelding ontvang neem ik contact met je op en nodig ik je uit voor een intakegesprek. Mocht je voor die tijd nog vragen hebben, stel ze dan gerust.

Tips om gemotiveerd te worden en blijven

Sta stil bij waarom je ook alweer bent begonnen met sporten of waarom je gezonder wil gaan leven.

Zorg dat sporten in je planning past. Door consistent te trainen bereiken we de beste resultaten.

Mindset speelt een belangrijk onderdeel bij het proces. Blijf positief met het doel centraal!

Zo blijf je gemotiveerd en hou je het leuk!

Ik maak samen met jullie een passende strategie die exact aansluit bij jullie wensen.