Maak kennis met

burn fit

Rowan van den Brandt

Burn Fit heb ik opgericht vanuit de visie dat ik veel mensen wil helpen bij het bereiken van hun fysieke maar soms ook mentale doelen! Ik begeleid mensen zowel online als persoonlijk op locatie, net waar de voorkeur naar uit gaat!
Sinds de start van mijn bedrijf heb ik samen met mijn cliënten fantastische resultaten weten neer te zetten! Onwijs mooie transformaties, of het doel nu afvallen of aankomen was. We hebben het samen bereikt!
Toen ik 17 jaar oud was begon voor mij “het avontuur”: Fitness!
 
In de daarop volgende jaren heb ik niet alleen veel kennis en ervaring ontwikkeld, maar ook een ware passie voor sport, voeding en alles wat daarbij komt kijken. Ik heb vervolgens een opleiding gedaan op het gebied van voeding en krachttraining. Tijdens deze opleiding ben ik achter super veel dingen gekomen wat zelfs ik nog niet wist!
 
Dit gecombineerd met de ervaring die ik heb opgedaan om te komen waar ik nu sta, heb ik alles in huis om jou je doelen te helpen behalen. Daarom zou ik het super vinden om dit met jou te delen en een samenwerking te starten. Zo wil ik ook jou over die drempel heen krijgen waar JIJ nu tegen aanloopt!
 
Wat die denkbeeldige drempel ook mag zijn, samen zetten we de stap daaroverheen. Dit geldt zowel voor mensen met ondergewicht als voor mensen met overgewicht. Zoals je op m’n pagina ziet heb ik al vele mensen mogen helpen, en dat met goede resultaten!
 
Wil ook jij heel graag fit worden en in shape komen? Dan kan ik jou helpen! Zelf zeg ik altijd; Samen staan we sterker dan alleen, dus laten we samen je doelen behalen!

Nicole Geerlings

Mijn naam is Nicole, ik ben getrouwd en moeder van een dochter van 10 en een tweeling van 8.

Opgeleid voor Sociaal Pedagogisch Werk (SPW) en via kinderopvang, ambulante zorg, werken met autistische jongeren en de psychiatrie uiteindelijk in de wereld van van personal training en coaching terecht gekomen. Dit laatste sloot aan op mijn jarenlange ervaring in de vechtsport en (wedstrijd-) kickboxing. De rode draad in mijn motivatie is telkens weer een helpende hand, lerende hand te mogen zijn! Vooral plezier en uitdaging bieden in de uitvoering van sport, kickboxen en bewegen.

Jesse van den Berg

Mijn naam is Jesse van den Berg. Ik ben nu iets meer dan anderhalf jaar personal trainer bij Burn fit. Ik ben zelf dagelijks te vinden in de sportschool en heb ook in het werkveld al de nodige werkervaring mogen op doen. Ik heb hiervoor in verschillende sportscholen gewerkt/stage gelopen. Mijn passie ligt dan ook echt bij dit vak. Ik vind het leuk om mensen te begeleiden en te helpen met het na streven van hun doel!

wat gaan we bereiken?

Burn Fit is gespecialiseerd in mensen met overgewicht weer in shape te krijgen! Is afvallen niet je doel maar wil je juist spiermassa aankomen? Wij hebben ook de kennis en ervaring in huis om mensen met een ondergewicht weer richting een sterk en gezond lichaam te krijgen!

Wat hierbij centraal staat is de mindset van mijn cliënten. Door hier veel aandacht aan te besteden kunnen we er samen voor zorgen dat je óók na het personal training traject je – fysieke – doelen blijft behouden. Want alles staat of valt met een sterke mindset!

De voedingsapp!

In onze app voer jij al je gegevens in, denk hierbij aan je huidige gegevens, hoe actief je bent in het dagelijks leven en nog veel meer variabelen die ervoor zorgen dat wij een gepast plan van aanpak kunnen maken voor jouw traject. Op deze manier kunnen we het beste resultaat garanderen met een schema op maat gemaakt, speciaal voor jou!