Over ons

- Burn fit -

Maak kennis met
Rowan van den Brandt

Burn Fit heb ik opgericht vanuit de visie dat ik vele mensen wilde helpen bij het bereiken van hun fysieke maar soms ook mentale doelen! Ik begeleid mensen zowel online als persoonlijk op locatie, net waar de voorkeur naar uit gaat!
Sinds de start van mijn bedrijf heb ik samen met mijn cliënten fantastische resultaten weten neer te zetten! Onwijs mooie transformaties, of het doel nu afvallen of aankomen was. We hebben het samen bereikt!
Burn Fit is gespecialiseerd in mensen met overgewicht weer in shape te krijgen! Ook heb ik de kennis en ervaring in huis om mensen met een ondergewicht weer richting een sterke en gezonde fysiek te krijgen! 17 jaar, met die leeftijd begon voor mij “het avontuur”: Fitness!
 

In de daarop volgende jaren heb ik niet alleen veel kennis en ervaring ontwikkeld, maar ook een ware passie voor sport, voeding en alles wat daarbij komt kijken. Ik heb vervolgens een opleiding gedaan op het gebied van voeding en krachttraining. Tijdens deze opleiding ben ik achter super veel dingen gekomen wat zelfs ik nog niet wist!

Dit gecombineerd met de ervaring die ik heb opgedaan om te komen waar ik nu sta, heb ik alles in huis om jou je doelen te helpen behalen. Daarom zou ik het super vinden om dit met jou te delen en een samenwerking te starten. Zo wil ik ook jou over die drempel heen krijgen waar JIJ nu tegen aanloopt!
 
Wat die denkbeeldige drempel ook mag zijn, samen zetten we de stap daaroverheen. Dit geldt zowel voor mensen met ondergewicht alsook voor mensen met overgewicht. Zoals je op m’n pagina ziet heb ik ook al vele mensen mogen helpen, en dat met goede resultaten!
Wil ook jij heel graag fit worden en in shape komen? Dan kan ik jou helpen! Zelf zeg ik altijd; Samen staan we sterker dan alleen, dus laten we samen je doelen behalen!

De voedings app!

In onze app voer jij al je gegevens in, denk hierbij aan je huidige gegevens, hoe actief je bent in het dagelijks leven en nog veel meer variabelen die ervoor zorgen dat wij een gepast plan van aanpak kunnen maken voor jouw traject. Op deze manier kunnen we het beste resultaat garanderen met een schema op maat gemaakt, speciaal voor jou!

Bekijk hieronder de video’s!

Wat help ik jou bereiken?

Burn Fit is gespecialiseerd in mensen met overgewicht weer in shape te krijgen! Is afvallen niet je doel maar wil je juist spiermassa aankomen? Ik heb ook de kennis en ervaring in huis om mensen met een ondergewicht weer richting een sterke en gezonde fysiek te krijgen!

Wat hierbij centraal staat is de mindset van mijn clienten. Door hier veel aandacht aan te besteden kunnen we er samen voor zorgen dat je óók na het personal training traject je – fysieke – doelen blijft behouden. Want alles staat of valt met een sterke mindset!

Afvallen

Kom weer in vorm door gecontroleerd af te vallen. Geen crash dieet, maar resultaat voor de lange termijn!

Spiermassa aankomen

Iedereen heeft een andere lichaamsbouw, hierdoor komt de ene persoon makkelijke spiermassa aan dan de ander. Samen zorgen we ervoor dat ook jij spiermassa aan gaat komen!

Mindset

Mindset is de sleutel tot succes als het neerkomt op het behalen van je ambities. Ook fysiek! 

Wat zeggen mijn cliënten?

Ik kan je natuurlijk allerlei mooie verhalen vertellen, maar als iemand is die dat beter kan dan ikzelf. Dan zijn dat mijn cliënten wel. Hiernaast lees je korte stukjes tekst die ik uit mijn recensies heb gehaald! 

Robin Visser
Robin Visser
Het lukte me zelf niet om af te vallen
Lees verder
Het lukte me zelf niet om af te vallen, hierbij heb ik de hulp in geschakeld wat een top begeleiding! Ze hebben me er echt doorheen geholpen, ze helpen je echt je doel te behalen en kijken wat het beste bij je past fijne 1 op 1 begeleiding!
Sandra Hendriks-Schilting
Sandra Hendriks-Schilting
Mijn doel was afvallen en sterker worden
Lees verder
Mijn doel was afvallen en sterker worden. Na veel rug pijn te hebben gehad ben ik in 12 weken 10 kilo afgevallen en mijn rug is veel sterker geworden. Met een enthousiaste Rowan die je goed helpt en goede tips geeft moet het iedereen lukken.Het is echt een aanrader Burn Fit.
Thomas Hendriksen
Thomas Hendriksen
Binnen 3 maanden het gewenste resultaat…
Lees verder
Binnen 3 maanden het gewenste resultaat gehaald samen met Rowan. Het doel was 15 kilo verliezen in 3 maanden, maar uiteindelijk is dit gelukt met -20 kilo! Dit was niet gelukt zonder Rowan. Rowan is een fijne kerel met veel enthousiasme die mij keer op keer heeft weten te motiveren.
Jelmer Hendriksen
Jelmer Hendriksen
In 8 weken tijd -9 kilo afgevallen
Lees verder
In 8 weken tijd -9 kilo afgevallen & -10% vetpercentage, werd uitstekend geholpen door Rowan kwa voeding en tips om af te vallen en vet te verliezen. Zeker een aanrader! 👌🏻
Milica Pandzic
Milica Pandzic
Rowan en Jesse zijn beide toppers
Lees verder
Rowan en Jesse zijn beide toppers. Ik heb het niet altijd makkelijk gehad, maar ben toch aardig wat kilo’s kwijt door deze twee. Ze denken altijd met mij mee en geven me net dat duwtje dat ik nodig heb. Ik voel me fitter en geestelijk ook beter!!
Martin Vink
Martin Vink
Burn Fit is grandioos!
Lees verder
Topcoach. In 12 weken -20 KG! 2 x per week sporten in combinatie met de voedings app dit resultaat neergezet. Rowan is gedreven en heel enthousiast. We hebben in een korte tijd hard gewerkt en ik voel me nu super fit! Ik kan Burn Fit bij iedereen aanraden!
Ilona
Ilona
Rowan is een professional
Lees verder
Rowan is een professional met passie voor zijn vak! Goede oefeningen op maat met daarbij een passend voedings advies via de app met heerlijke gerechten! Resultaten zijn super na 12 weken. Ik zie het niet alleen maar voel me super fit!
Albertiene Janssen
Albertiene Janssen
Burn fit, zeker een aanrader!
Lees verder
Ik heb een super tijd bij Burn fit gehad, ik ben er geweest om een aantal kilo’s kwijt te raken. Rowan denkt echt met je mee. Ik ging 1x in de week sporten en heb mijn doel gehaald, ik kan dit zeker nog heel veel andere aanraden!
Petra Hendriks
Petra Hendriks
Lees verder
Bij Rowan van Burn Fit sporten bevalt zeer goed of je nu wilt afvallen of fitter worden kan allemaal, Rowan denkt met je mee!! Sport 2x in de week bij Rowan ga met plezier sporten we doen 1x krachttraining en 1x hitt training. Raadt Rowan Burn Fit zeker aan!!
Anoniem
Anoniem
Burn fit Rowan heb ik als erg prettig…
Lees verder
Burn fit Rowan heb ik als erg prettig ervaren! Fijne begeleiding met de volle aandacht, en tevens aangevuld met de wensen en de doelen die jij wilt behalen!
Frank van Schaik
Frank van Schaik
Toptrainer!
Lees verder
Mijn doel was niet zozeer afvallen, maar wel fitter worden. Rowan respecteert dat en past de training en begeleiding aan naar jouw wensen. En het werkt super! Daar waar ik bij de push-up en de sit-ups een aantal maanden geleden niet eens van de grond kwam, doe ik ze nu fluitend! En squats met meer dan 100 kilo lukken ook gewoon! Daarnaast is Rowan een topgozer dus ik raad iedereen aan om te gaan trainen bij Burn Fit!
Sam S
Sam S
Hele fijne sportieve trainer
Lees verder
Hele fijne sportieve trainer! Maak zelf ook gebruik van de bijhorende voedings app wat super fijn werkt en waar hele lekkere simpele gerechten in staan!! Bij vragen kan je makkelijk gebruik maken van WhatsApp en word er altijd snel gereageerd! Al met al een super service met razend snel resultaat!!!!
Mike van Tilburg
Mike van Tilburg
Top personal trainer!!!!
Lees verder
Top personal trainer!! Zet zeer goede resultaten neer, en begeleid je met alles waar het nodig is. Staat altijd voor zijn klanten klaar en is altijd gemotiveerd om het beste eruit te halen. Heb al heel veel van deze pt kunnen leren! Echt een aanrader!
Previous
Next